U23 Europees Circuit – Cédric Volckaert wordt 16e!

Cédric maakte zelf een verslag van zijn tornooi en dat kunnen we alleen maar toejuichen!!

Samen met Servaas (Breyne – nvdr) trok ik met de trein (altijd een avontuur) op pad naar Duitsland. Na een niet zo vlotte poule was het tijd voor de tableau, waar ik won tegen de Oostenrijkse Lennhk. In de 32 verloor ik van de Sloveen Peter Kranj met 15/9. Gelukkig was er een herkansingstableau waar ik won van Baba Omar met 15/13, spannender dan nodig tegen deze grote logge schermer. Vervolgens kwam ik uit tegen de Duitser Meka Valentin, waar ik won met 15/8. Ten slotte kwam ik uit tegen Kühling Julian waar ik na een kleine flater met 15/2 verloor. Uiteindelijk werd ik 16e.

Landgenoot Gijs Vannieuwenborgh werd knap 3e.

Servaas Breyne (2de van links) met Cédric Volckaert (3de van links) met rest van de Belgische delegatie. Gijs staat naast Cédric.

Cédric Volckaert – sabelschermer in hart en nieren.