Gratis initiatie schermen op 22 juni

De Sint-Michielsgilde organiseert op maandag 22 juni om 19u30 een gratis scherminitiatie in de lakenhalle van het belfort in Gent.

Altijd al eens willen schermen, maar nooit de kans ertoe gehad?

Goed nieuws voor alle ouders die zoon- of dochterlief met passie zien schermen en het eigenlijk zelf ook wel eens willen proberen.

Misschien ken je ook wel iemand die ooit eens heeft laten vallen dat het wel leuk zou zijn, zo eens leren schermen: dit is een ideale gelegenheid!

De volledig gratis en vrijblijvende scherminitiatie gaat door op maandag 22 juni 2015 van 19u30 tot 21u30 in onze schermzaal, en is open voor iedereen vanaf 14 jaar oud.

Tijdens de initiatie wordt met de 3 wapens kennis gemaakt, het online casino schermen zelf gebeurt met de degen. De initiatie wordt begeleid door Yoeri Van Laecke, voormalig topschermer op wereldniveau en vandaag degentrainer met jarenlange ervaring.

Op deze manier kan je al eens op een actieve manier kennismaken met de prachtige schermsport!

Schermen is een verrassend fysieke sport waar men snel in meegesleept wordt. Voorzie dus zeker een handdoek en een extra T-shirt. Sportschoenen (type zaalsporten) en sportieve kledij zijn zeker aan te raden.

Graag een seintje bij deelname aan yvanlaecke@telenet.be ten laatste op vrijdag 19 juni 2015.

Adres St-Michielsgilde Gent:

Lakenhalle (Belfort), Botermarkt 18A, 9000 Gent.

De ingang bevindt zich recht tegenover de stadshal, via het groot zwart hekken dat open zal staan. Er zal iemand van de schermclub jullie aan deze ingang verwelkomen.