TornooiVerslag

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Tornooi verslag

Op een tornooi gebeuren altijd wel heel leuke dingen. Iemand vertelt iets grappig, de auto heeft een lekke band, Olivier valt van de trap... in een weekendje tornooi, kan er vanalles gebeuren! Het is dan ook leuk om met de groep waarmee je op tornooi bent, een leuk verslagje te schrijven. Zo een verslag kan louter informatief zijn, en alleen gaan over de uitslagen, maar kan ook met een vrolijke noot, een mooi aandenken zijn aan het tornooi.

De mooiste, spannendste en/of interessantste verslagen komen dan ook in het driemaandelijkse tijdschrift van de Confrérie: de Pointes d'Arrêt.

Om er voor te zorgen dat er van elk tornooi een verslag is, moet er iemand gekozen worden, ofwel op voorhand... of in de auto opweg... of in het vliegtuig, die er voor zorgt dat er een verslag op het einde van de reis aanwezig is. Deze persoon moet dit verslag uiteraard niet alleen maken, neen hij moet het ook opsturen naar Kathleen Kets en naar Chris Van Holsbeke ter publicatie.

De resultaten moeten uiteraard ook doorgestuurd worden, want deze komen dan in het 'GULDEN BOEK' van de Confrérie (naar Kristiaan De Witte) en op de website (naar [[??]]).

Zo, ik wens iedereen veel plezier op z'n tornooien, en hoop veel verslagen te mogen ontvangen

groetjes Seppe

Ik denk dat we dit terug in het leven moeten roepen. Wat ook zeer belangrijk is, is dat de schermers bellen of mailen naar kathleen (de avond van tornooi zelf) om te laten weten hoe het geweest is en wat uitgebreidere uitleg te geven dan zuiver de resultaten, zeker voor sponsering is dit belangrijk. (pedro)


12th. FLEMISH OPEN Fencing Championship Sabre - Ghent - Belgium - 2009 / Final

Seppe Van Holsbeke (Belgium) vs Bartlomiej Olejnik (Poland) oct.-25-2009

http://www.youtube.com/watch?v=6Bs-kKWw6iw


DEGEN- en SABELWEEKEND SINT NIKLAAS 2009

http://www.youtube.com/watch?v=_fQWrVCP134

Allez Renaud! 2'41": Attaque - No...ouché :-)


Seppe en/of Pedro duiden voortaan aan wie voor welk tornooi een verslagje schrijft :-)

de straffen voor de mensen die hun verslag niet tijdig binnen hebben zullen verschrikkelijk zijn :p. seppe, ollie en pedro kunnen zich volledig uitleven in het bedenken ervan :. En deze keer worden ze toegepast.

deadline: * De volgende deadline is

->> Yasmine is bezig aan de verslagen van Pisa en Camden maar vraagt zich af tegen wanneer die binnen moeten zijn. Kan iemand mij de datum zeggen aub?

Ergens midden maart maak ik de PdA? Yasmine, dus als ik het dan heb is het ok. Al bedankt Chris


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt March 14, 2012 09:41 by OlivierAntonis (verschil)
Zoek: