SchermWiki-SMG-Sabel

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Welkom op de SchermWiki-SMG-Sabel - we hebben terug een werkend kort adres: http://confrerie.be/sabel

De meeste info staat nu op onze sabelwebsite: https://sabel.confrerie.be/

Dit is een website voor en door de Gentse sabelschermers. Het is een volledig interactieve site: elke pagina kan door iedereen worden aangepast (zie Hoe gebruik ik deze wiki, en als dit je eerste keer is ook WachtwoordInstellen), en iedereen kan nieuwe pagina's beginnen of oude pagina's verwijderen. Het voornaamste doel van deze wiki is het verstrekken van informatie. Alle schermers worden geacht op de hoogte te blijven van de actualiteit; een goed begin van de dag is het checken van de RecenteWijzigingen aan deze site.

Als je de inhoud van deze wiki wil aanpassen, aarzel niet. Je kan niks stukmaken, als er iets fout gaat zal binnen kortste keren iemand anders ervoor zorgen dat alles weer in orde komt. De regels voor opmaak van tekst zijn terug te vinden in TekstOpmaakRegels.

"Verplichte lectuur" voor beginnende wiki-gebruikers:

Als je nog vragen hebt over de WikiConcepten, stel ze dan hier, en dan zullen ze hier beantwoord worden. Als je er niet in slaagt de pagina's aan te passen, kan je mij natuurlijk altijd mailen. (Trouwens, publiceer hier best geen email-adressen, want dan is er een goede kans dat je nog meer spam krijgt dan nu wellicht al het geval is.)

Zie ook de GentseDegenWiki:GentseDegenWiki en de GentseFloretWiki:GentseFloretWiki.


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt September 17, 2019 14:06 by Manon Bloch (verschil)
Zoek: