VervoerRegeling

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Inleiding

Schermen heeft niet zo veel beoefenaars als pakweg voetbal of tennis. Een belangrijke implicatie is dat wedstrijden niet altijd in de buurt zijn, maar dat we ons soms moeten verplaatsen. Om die verplaatsingen zo efficiënt en goedkoop mogelijk te organiseren, doen we aan carpooling. Ouders of andere betrokkenen die voor vervoer zorgen, kunnen daarvoor op een vergoeding rekenen. Daar staat tegenover dat de schermers die van gedeeld vervoer gebruik maken, een kleine vergoeding betalen. De laatste jaren huren we vaak een of meerdere busjes om alle schermers ter plaatse te krijgen, en ook daarvoor hebben we een regeling. Resultaat is dat de schermers zich meestal enkel naar een plaats van afspraak moeten begeven ergens in Gent (Laurentplein of Topsporthal zijn de meest gangbare locaties), en de chauffeurs doen dan de rest. Hieronder meer details over het systeem.

Dus: als sabelschermers van de Sint-Michielsgilde ooit iets moeten betalen als tussenkomst in onkosten vervoer per auto/busje, dan zal dat via de sabelkas gebeuren. Geen enkele schermer zou ooit een factuur voor vervoer per auto van een andere instantie mogen ontvangen (Sint-Michielsgilde, Vlaamse Schermbond). Als je toch een factuur van buiten de sabelkas zou ontvangen, gelieve dat dan prompt te melden aan Olivier en Manon en de factuur niet te betalen.

Mededelingen

...

Systeem

Andere kosten

In een aantal gevallen geldt een bijzondere regeling:

Huren van een auto of minibus

Het kan interessant zijn om een auto/monovolume/minibus te huren en allemaal samen te rijden voor een aantal tornooien.

Voorbeelden:

Telkens vooraf en per geval een kosten-analyse maken om te zien of de huur van een auto interessanter is.

Regelingen met de club

Als iemand voor de club rijdt (scheidsrechter of begeleider aangeduid door de sportcommissie van de Gilde), bedraagt de kilometervergoeding 17 cent/km. Dagvergoeding is herzien in functie van de nieuwe vrijwilligerswet, en is niet meer van toepassing.


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt April 3, 2018 15:44 by Manon Bloch (verschil)
Zoek: