Materiaalcontrole

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Beste schermers,

Op 16 september 2011 vond de voorbereidende vergadering i.v.m. de Flemish Open plaats, waar het punt materiaalcontrole werd aangehaald. Tijdens zowel de Flemish Open, als de Yves Brasseur (beide FIE-toernooien) is er een verplichte materiaalcontrole, die de organisatie op poten moet zetten. Sinds jaar en dag zijn er 2 vaste personen - Mark en Anne-Marie - die de materiaalcontrole zoveel mogelijk op zich nemen, al dan niet bijgestaan door enkele (jonge) schermers. Vorig jaar hebben zij echter opgemerkt dat ze hier van willen afzien, simpelweg omdat ze te oud worden.

Nu zijn we op zoek naar enkele schermers, die het zouden zien zitten om hieromtrent een korte opleiding te volgen, van de ervaringsdeskundigen hierboven vermeld en deze te vervangen tijdens de 2 toernooien. De bedoeling is om een klein groepje schermers te vinden, die dit op vaste basis wensen te doen; aangezien het om 2 organisaties per seizoen gaat, vragen we niet al te veel tijd van jullie. Daarnaast is het nog steeds perfect mogelijk om deel te nemen aan de desbetreffende toernooien, als je dat zou wensen.

Wat houdt zo'n materiaalcontrole nu juist in? Wel de taken worden wat verdeeld onder de ge´nteresseerden: de ene zal de elektrische vesten controleren, de andere de kabels en nog iemand anders bijvoorbeeld de sabels. Deze handelingen zijn uiterst eenvoudig eens je doorhebt hoe ze geschieden; daarom organiseren we dan ook ergens in oktober (tijdens een gewone sabeltraining) een korte opleiding, waar jullie vertrouwd worden gemaakt met het controlemateriaal (tijdens de Yves Brasseur werd pijnlijk duidelijk dat dit toch net iets complexer is dan voorheen aangenomen).

Met sportieve groet,

Harry Pinson
Wapenkapitein Sabel


Datum opleiding: 28 september 2011, om 20u00 (aansluitend op de Algemene Sabelvergadering)

Nu de inleiding gegeven is kan er nu nog een praktische opleiding gegeven worden? Eventueel vlak voor de eigenlijke materiaalcontrole op de Flemisch Open. Er branden veel lampjes aan die apparaten. Ok

Ge´nteresseerden:


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt September 28, 2011 20:36 by OlivierAntonis (verschil)
Zoek: