HetProbleemMetKleineTornooien

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Voor "grote" tornooien zijn er over het algemeen weinig problemen met inschrijvingen, omdat we die lang op voorhand regelen, en omdat het aantal deelnemers over het algemeen relatief beperkt is. Voor de "kleine" tornooien, dichter in de buurt, eerder geschikt voor minder gevorderde schermers, enz..., zou een gelijkaardige planning gemaakt moeten worden, maar ik denk dat het belangrijk is dat we daarvoor extra flexibiliteit bieden, zodat een maximaal aantal schermers zijn voordeel kan doen door deelname aan die tornooien.

Natuurlijk heeft dat tot gevolg dat de planning (die nog steeds moet gebeuren) veel minder evident is. In ruil voor de geboden flexibiliteit vragen wij een betere samenwerking en communicatie vanwege de schermers en hun ouders.

Vroeger werd regelmatig druk over en weer gemaild en gebeld. Met de invoering van deze wiki is alles veel vlotter beginnen gaan, al blijft alles afhangen van de tijdige acties van onze schermers (met andere woorden: bekijk nu welke tornooien je gaat doen, stel het niet uit).

Concreet: alle gegadigden bekijken regelmatig de pagina met KleineTornooien, en de tornooi-pagina's waarnaar verwezen wordt op die pagina.


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt September 7, 2006 07:44 by OlivierAntonis (verschil)
Zoek: