VsbBeker

SchermWiki-SMG-Degen | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina

Wedstrijden VSB beker degen

SEIZOEN 2010-2011

VSB BEKER ontmoeting DEGEN Op zaterdag 15 mei 2011 Ingericht door Schermkring Koksijde

Plaats: Luchtmachtbasis te Koksijde

	R. Vandammestraat 100
            8670 Koksijde
Programma: Fromule: Er worden 2 rondes geschermd, zonder uitschakeling. Inschrijvingsgeld: 10€ ter plaatse te betalen Scheidsrechter: Elke deelnemende club dient minstens één scheidsrechter te leveren. Deze dient geen officieel erkend scheidsrechter te zijn, maar wel reeds de leeftijd van cadet te hebben. Uitrusting: Veiligheidsvoorschriften van de nationale federatie moeten gerespecteerd worden.

---

Op zondag 3 april 2011 organiseert Degencentrum Rheynaerde de tweede ontmoeting van de VSB beker degen. We hopen jullie massaal te mogen ontvangen in onze schermzaal: Sporthal van de GBS-school Kerkstraat 49 9250 Waasmunster De ingang van de school ligt schuin tegenover de kerk en is te herkennen aan de fluogroene zuilen. Achter de kerk is er voldoende parkeergelegenheid. Programma

09.00 appel miniemen en pupillen 09.30 start miniemen en pupillen

12.30 appel cadetten en junioren 13.00 start cadetten en junioren

Het inschrijvingsgeld bedraagt 10€ en moet ter plaatse betaald worden. Verder geldt de klassieke formule van de VSB beker degen geldt: er worden 2 rondes geschermd, zonder uitschakeling. De veiligheidsvoorschriften van de nationale federatie betreffende kledij moeten gerespecteerd worden. Elke deelnemende club dient minstens één scheidsrechter te leveren. Deze dient geen officieel erkend scheidsrechter te zijn, maar wel reeds de leeftijd van cadet te hebben.

---

Op 20 februari 2011 organiseert schermkring De Tempeliers de eerste ontmoeting VSB beker degen.

U kan ons vinden op deze plaats: Sporthal : Hertoginstraat 89 2300 Turnhout

Programma 09.00 appel miniemen en pupillen 09.30 start miniemen en pupillen 12.30 appel cadetten en junioren 13.00 start cadetten en junioren

Het inschrijvingsgeld bedraagt 10€, ter plaatse te betalen.

Formule: elke ontmoeting worden er normaliter 2 rondes geschermd, zonder uitschakeling.

De veiligheidsvoorschriften van de nationale federatie betreffende kledij moeten gerespecteerd worden.

Elke deelnemende club dient minstens één scheidsrechter te leveren. Deze dient geen officieel erkend scheidsrechter te zijn, maar wel reeds de leeftijd van cadet te hebben. Indien een club geen scheidsrechter kan leveren dienen de deelnemers voor de periode waarop de club geen scheidsrechter ter beschikking stelt van het DT, dubbel inschrijvingsgeld te betalen als boete.

inschrijven kan tot maandag 14 februari 2011


SchermWiki-SMG-Degen | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt March 21, 2011 07:59 by Ans (verschil)
Zoek: