LenteDegenTornooi

SchermWiki-SMG-Degen | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Bij deze nodigt Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen de schermers van uw vereniging van harte uit deel te nemen aan het jaarlijkse recreatieve (inter)nationale Lentedegen- en Schelvispekeltoernooi (sabel) te houden op zondag 18 april 2010. Wederom zullen onze evenementen in het teken staan van sportiviteit en zoals gebruikelijk gezelligheid. Ons inmiddels vermaarde (prijsvriendelijke) cateringbuffet is uiteraard ook weer van de partij. Er wordt naar gestreefd iedereen zo veel mogelijk te laten schermen. De wedstrijdformule wordt bij aanvang medegedeeld. Hieronder volgen de verdere details:

Datum en locatie zondag 18 april 2010 Spelhal van het Lijnbaancomplex Baanstraat te Vlaardingen (zie routebeschrijving) organisatie te bereiken: 06 50909364 of 06 28866205 Wapens dames en heren degen elektrisch (gemengd, afzonderlijke prijzen)

Gezien de recreatieve aard van het toernooi is dit toernooi uitermate geschikt voor beginnende en minder ervaren schermers en minder geschikt voor wedstrijdschermers.

Leeftijd vanaf 14 jaar

Programma Zaal

'''inschrijven kan tot 10 april 13u00

Deelnemers:


SchermWiki-SMG-Degen | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt September 6, 2010 10:27 by Manon Bloch (verschil)
Zoek: