Geschiedenis van Schermers Met Een FIE Licentie

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Zoek:

Revisie 19 . . September 9, 2015 11:50 door OlivierAntonis
Revisie 18 . . October 1, 2010 09:15 door OlivierAntonis
  

Verschil (van vorige grote revisie) (geen andere verschillen)

Veranderd: 3c3
De licenties worden besteld bij de FIE door de Belgische Federatie, via de secretariaten van de bonden. In ons geval worden de licenties dus besteld bij de Vlaamse Schermbond. Dat wordt gedaan door onze griffier (RogerAntonis), op basis van de lijsten hem bezorgd door de wapenkapiteins. Een FIE licentie kost 25 euro, en wordt betaald door de houder, via de club (factuur en rekeningnummer worden je thuis opgestuurd).
De licenties worden besteld bij de FIE door de Belgische Federatie, via de secretariaten van de bonden. In ons geval worden de licenties dus besteld bij de Vlaamse Schermbond. Dat wordt automatisch gedaan op het moment dat je ze nodig hebt voor deelname aan een tornooi. Een FIE licentie kost 25 euro, en wordt betaald door de houder, via de club (factuur en rekeningnummer worden je thuis opgestuurd).

Veranderd: 5c5
Wie een FIE licentie wil, moet ze aanvragen bij de WapenKapitein.
Als je een FIE licentie wil zonder deel te nemen aan een tornooi (bijvoorbeeld omdat je de FIE revue in je brievenbus wilt ontvangen), kan je die ook via onze Griffier aanvragen.

Veranderd: 7c7
Er worden sinds een aantal jaar geen fysische vergunningskaartjes meer afgeleverd door de FIE. Je kan nakijken of je een FIE-licentie hebt op de FIE-website: http://www.fie.ch/Licenses/LicSearch.aspx
Er worden sinds een aantal jaar geen fysische vergunningskaartjes meer afgeleverd door de FIE. Je kan nakijken of je een FIE-licentie hebt op de FIE-website: http://fie.org/competitions/licenses

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Zoek: