T-Shirt-Wedstrijd

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Sabelgroep-T-shirt

Het zou leuk zijn mochten we, naast een training van de club, ook een t-shirt hebben van de sabelgroep om eronder aan te doen. Papa Gevaert (ook wel gekend als Luc de fotograaf) heeft erin toegestemd om ze gratis te laten drukken. Het enige wat zal moeten betaald worden is de t-shirt zelf (prijs wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt).

Deze week kiezen we ( eindelijk)het winnende ontwerp. Daarna worden de t-shirts besteld, hopelijk gaat het nu wat sneller :) Wie maakt het beste ontwerp?

Het enige wat we nu nog nodig hebben is een ontwerp om op de t-shirts te drukken. Je kan de ontwerpen altijd doorsturen via mail naar frederiek punt troubleyn @ skynet punt be of het op memory stick of andere drager aan Pedro geven. Hij zal dan samen met Luc kijken of het technisch haalbaar is.

De ontwerpen moeten ten laatste de tweede week van augustus binnen zijn, dan zal er een selectiecomitÚ gevormd worden om de uiteindelijke selectie te maken, zodat de t-shirts gedrukt kunnen worden aan het begin van het nieuwe schooljaar/seizoen.

Veel succes en moge de beste winnen. Noot van Olivier: winnen, wat kan je winnen? Enkel de eer om je ontwerp op de t-shirt te zien, of biedt Pedro nog iets anders aan?De eer natuurlijk, op elke t-shirt wordt de naam in het ontwerp vermeld + de winnaar krijgt zijn t-shirt gratis Ontwerpers

Gelieve hier je naam te zetten als je wenst deel te nemen kwestie van een beetje een overzicht te hebben:

De ontwerpen van mama George (Maya Shvartsman)

welk formaat moet dat zijn? Ontwerpen liefst (digitaal) aanmaken binnen het paginaformaat A4(210x297mm) of A3 (297x420mm). Gebruik maximaal 3 (volle)kleuren in het ontwerp. Gebruikte druktechniek: zeefdruk. Wij bestellen voor de lessen LO de T-shirts bij Liratex. Neem eens een kijkje op www.liratex.be (Luc G.). Veel te veel keuze :). Wat zou je aanraden? Het ontwerp van Luc Gobyn

Er staat een subtiele fout in dit ontwerp; dat wordt uiteraard nog in orde gebracht...

vertel es ? 2008 is bijna verleden tijd, maar hopelijk wordt het geen 2010.. naam spelling ?

Goed gezien van die 2008, dat mag inderdaad ook veranderd worden. Maar de fout die ik op het oog had, heeft te maken met Franse ridders...?

- Is die subtiele fout het feit dat er maximaal drie kleuren op het ontwerp mogen zitten? daar is technisch wel een mouw aan te passen, het moet eerst verkocht worden, niet ! (en den drukker overtuigen van nog iets meer moeite)

- Kan de subtiele fout zijn dat ik er niet opsta? Of was dat met opzet? :P - Leva -ge doet et u zelf aan Eva... ik vind dat geen subtiele fout meer, maar een kemel van jewelste! 't Is wel tof dat mijn naan iets groter is dan die van Olivier :) Seppe heeft hulp nodig

Om mijn ontwerp compleet te maken heb ik iedereen's hulp nodig.

Ik heb woorden nodig die met een Z beginnen en voor jou volgen op de volgende zin.

Sabel is:

Maar ook

Laat jullie maar eens gaan! Ge´nteresseerden om een T-shirt te kopen

wil iedereen eens bevestigen dat ze een t-shirt moeten hebben en de maat erop zetten

C'est pas Zut, c'est Allez :-)


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt December 19, 2009 10:45 by OlivierAntonis (verschil)
Zoek: