Inschrijvingen

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Inschrijvingen voor de volgende periode moeten binnen zijn bij de VSB tegen 29 september 2009.

Olivier zal voor alle niet-TSS schermers uit Groep 1 en Groep 2 het inschrijvingsformulier invullen en per email doorsturen. Haal er zelf de tornooien uit waar je niet aan wil deelnemen (liefst geen enkel eruit halen uiteraard, en als je er een uit haalt, dan graag laten weten waarom je dat doet). Vul eventueel ontbrekende gegevens aan. Druk het volledig ingevulde formulier af, en onderteken het (of laat het ondertekenen door je ouders als je minderjarig bent). Breng het mee naar de training vanavond of zaterdag of maandag ten allerlaatste, of bezorg het bij Olivier thuis (Meersstraat 17, 9000 Gent) of scan en email het ook op maandag ten allerlaatste.

Schermers die voor de komende periode een formulier mogen verwachten (senioren komen pas in 2009 in actie, da's tegen 1 december):

Wie de mail ontvangen heeft en alles begrepen heeft, gelieve hierboven een "ok" achter uw naam te zetten

FAQ

Q: Wat zijn de kwalificatietornooien?
A: Je vindt de volledige, actuele lijsten op http://www.vlaamseschermbond.be > Topsport > Kwalificatie EK/WK

Q: Waarop moet ik letten voor ik mij inschrijf?
A: Dat een aantal mensen die inschrijving (en het bijhorende engagement van je deelname) aanvaarden. Ten eerste jijzelf (heb je tijd, heb je geen andere bezigheid). Ten tweede je trainer (is het tornooi geschikt voor jou, is het zinvol). Ten derde (indien van toepassing) je ouders.

Q: Wat gebeurt er als ik mij te laat inschrijf?
A: Dan kan je aan die tornooien waarvoor je te laat inschrijft niet deelnemen.

Q: Wat gebeurt er als ik mij inschrijf en dan toch niet meedoe?
A: Dan word je voor de rest van het seizoen geschorst voor kwalificatietornooien. Indien de organisatie van het tornooi een boete oplegt, wordt die aan jou doorgerekend. Als je op voorhand weet dat je niet kan deelnemen, om welke reden dan ook, breng dan zo snel mogelijk het secretariaat van de VSB op de hoogte (doe dat zelf, rechtstreeks; co÷rdinaten vind je op http://www.vlaamseschermbond.be > Secretariaat).

Q: Wat is een kwalificatietornooi eigenlijk, en waarom zou ik daaraan meedoen?
A: Als je je die vraag stelt, is dit waarschijnlijk niet direct voor jou bedoeld. In geval van twijfel, contacteer je trainer en vraag ernaar.


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt September 28, 2008 17:31 by 121.122-136-217.adsl-dyn.isp.belgacom.be (verschil)
Zoek: