Hoe Gebruik Ik Deze Wiki

SchermWiki-SMG-Degen | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Iedereen (jawel, de hele wereld) kan deze pagina en gelijkaardige pagina's wijzigen of pagina's bijmaken. Klik op "Bewerk tekst van deze pagina", bovenaan in uw browser-venster, pas de tekst aan in het mini-tekstverwerkertje dat je krijgt, klik op de "Sla op"-knop en aanschouw uw veranderingen.

Wiki werkt doordat zoveel mogelijk mensen hun bijdrage leveren tot de inhoud. Die bijdragen kunnen geleverd worden in de vorm van nieuwe tekst, maar ook door het wijzigen van bestaande tekst. Dat kan gaan van het verbeteren van tikfouten, schrijffouten, grammaticale fouten tot en met vormelijke en inhoudelijke verbeteringen. Olivier zegt: hey, mijn grapjes...

Ik wil jullie allemaal aanmoedigen om dat effectief te doen. Ik ben er mij van bewust dat het voor de meesten onder ons wat zinloos is hier uitgebreid te discussiëren wanneer we dat evengoed tijdens persoonlijke gesprekken kunnen doen. Toch kan het nuttig zijn hier één en ander neer te schrijven, zodat we mensen die minder makkelijk tot in onze Gildelokalen komen, ook nuttige informatie kunnen verschaffen. Daarnaast kan deze Wiki natuurlijk nuttig aangewend worden voor praktische, organisatorische aspecten van onze sport.

Hierbij daarom nogmaals een oproep: aarzel niet om hier vragen te stellen, bemerkingen te maken, suggesties te doen, enzovoort.

Simon heeft dit initiatief afgekeken bij de mensen van sabel, die al jarenlang een goed werkende wiki hebben: http://www.schermwiki.be/cgi/schermwiki.cgi?SchermWiki

Wil je eens dingen uitproberen? Maak dan gebruik van de Testpagina


SchermWiki-SMG-Degen | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt December 10, 2008 09:08 by OlivierAntonis (verschil)
Zoek: